Fant 267 produkter som svarer

a" data dynamic="1

[421ms]

Go to the product
Find similar products
15101470003

Fuktighetsgivende leppepleie med en unik formel som fremhever og tilpasser seg din naturlige leppefarge. Olivenolje mykgjør og beroliger mens bivoks nærer og fukter leppene. Kan også brukes i kinnene. Maybelline Superstay Matte ink.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
10923690000 gfranahmed388

Perfekt passform! Lim medfølger. Vær OBS på at limen blir gjennomsiktig etter påføring. VIKTIG! Det kan se ut som at vippene er like, men det er en høyre og en venstre. Ta forsiktig av vippen fra plasten med en pinsett. Prøv den først så du har rett bredde på vippen. Går den utenfor dine egne vipper kan du klippe til løsvippen litt. Legg en stripe med lim på håndbaken din. Dypp deretter løsvippekanten i limen. Påfør vippen på øyelokket nært roten til dine egne vipper med hjelp av pinsetten. Hold den der i 5-10 sekunder til limen er aktivert. Nå kan du sminke deg som vanlig.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
10921196695

Mønsterbrikke for neglestempel, Sløyfer, blomster og sommerfugl. Mønsteret er ikke dypt nok gravert noe som gjør det tilnærmet umulig å få mønsteret av platen. Har prøvd plater fra ulike merker. Denne er den eneste jeg har problemer med.
Vis mer!