Fant 312 produkter som svarer

a++ frittstående kjøleskap

[421ms]

Go to the product
Find similar products


Godt køleskab opfylder vores behov i vores sommerhus. Med energiklasse A++ befinner kjøleskapet KS197A++ fra Atlas seg i den bedre enden av energiskalaen. Kapasiteten på 189 liter gjør kjøleskapet velegnet til en mindre husholdning med 1-2 personer. Dessuten gir LED-belysningen deg et godt overblikk over hva du har på hyllene. Du kan også hengsle om døren, hvis det skulle vise seg at den vender feil vei.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
1440x550x570 SKS260A

Dette er købt som ekstra køleskab, til vores skur. Her har du et funksjonelt kjøleskap i energiklasse A++ til en god pris! Kjølekapasiteten til kjøleskapet er 239 liter, og det har derfor en størrelse som passer bra til en mellomstor barnefamilie. Det kommer i en hvit farge, og passer derfor inn i de aller fleste kjøkken. Kjøleskapet har seks justerbare glasshyller og en vendbar dør, og kan derfor enkelt tilpasses dine behov. Nettoliter kjøl 241 liter.
Vis mer!Go to the product
Find similar products


Bor du alene, eller sammen med noen, kan du nøye deg med en kapasitet på 124 liter. Døren kan hengsles om, dersom det skulle være nødvendig. Det vil du kunne merke positivt på strømregningen.
Vis mer!