Fant 56 produkter som svarer

a++ fryseboks kun

[421ms]

Go to the product
Find similar products


Fryseren GT333A++ fra Bauknecht er romslig og passer fint inn hos storfamilien. Den har nemlig en kapasitet på hele 311 liter. Du slipper å tenke på plassmangel, når du har en fryseboks i hjemmet. Her får du plass til det du trenger, uansett om du bare handler inn mye om gangen, eller om du skal ha plass til fangsten fra havet. Dette er ingen strømsluker. A++ er i den bedre enden av energiskalaen og sikrer deg et lavt strømforbruk.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
916x1180x698

Denne fryseboksen fra Bauknecht gjør det enkelt å gå igjennom frysevarene, på tross av dens store størrelse. Om man vil ha hurtig nedfrysing av for eksempel isbiter eller kjøtt, er denne modellen tingen.Denne fryseboksen har en kapasitet på hele 311 liter. Det er nok til å kunne oppbevare frysevarer for opptil seks personer. Bauknecht har vært så smarte at de har installert 3 kurver i fryseren, noe som gjør det mer oversiktlig å finne frysevarene.Når man skal fryse ned matvarer, kan det noen ganger være en fordel om det skjer raskt.
Vis mer!Go to the product
Find similar products


Om man ikke har verdens største frysebehov, men trenger litt ekstra plass, er denne fryseboksen fra alltid pålitelige Bauknecht et sikkert valg.Fryseboksen har en kapasitet på 251 liter, noe som betyr at den kan romme de frysevarene en gjennomsnittlig eller mellomstor familie har bruk for å lagre i fryseren.Denne skarpe modellen fra Bauknecht har et bemerkelsesverdig lavt forbruk av strøm og energi (energiklasse A++) sammenlignet med mange tilsvarende frysere på markedet. Og det er noe man legger merke til når strømregningen skal betales.
Vis mer!Go to the product
Find similar products


Romslig og energivennlig: Med en kapasitet på 251 liter får du plass til store innkjøp. Samtidig er du garantert et lavt strømforbruk, energiklasse A++ er i den bedre ende av energiskalaen. Det har også en lås.s...

Rätt köp o tiden! Nu fyller vi på med bär och sommar gröda!
Vis mer!