Fant 165 produkter som svarer

a+ frittstående kjøleskap

[421ms]

Go to the product
Find similar products
11518 KS120A

Utrolig meget plads i forhold til størrelse. Dette kjøleskapet er perfekt til en mindre husstand, til sommerhuset eller som supplement til en større husstand. Kjøleskapet har en kapasitet på 124 liter og 4 hyller i glass, samt 1 grønnsakskuffe og 5 dørhyller. Dermed kan du enkelt holde styr på matvarene dine. Kjøleskapets hvite farge og diskrete størrelse gjør det særdeles velegnet til å ha stående fremme. Det vil passe inn på de aller fleste kjøkken. Det har et utrolig lavt energinivå, og er dermed også et fornuftig valg dersom man ikke nødvendigvis trenger å bruke det daglig.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
SSM1350A

Kjøleskapet modell SSM1350A+ fra Blomberg er et flott og diskret hvitt kjøleskap, som er beregnet til å stå fritt i kjøkkenet. Det er meget romslig og kan inneholde 308 liter – som svarer til den mengde mat en husstand på 5-6 personer, har behov for.Kjøleskapet har en energiklasse på A+, som er i den gode enden av energiskalaen, og ikke ødelegger budsjettet ditt. Det frittstående kjøleskapet er innrettet med flyttbare glasshyller og en flaskeholder i krom, så det er enkelt å få overblikk over det du har i kjøleskapet – og ikke m...

Kjøleskapet leveres med høyrehengslet dør, som er vendbar.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
1780x550x570

Købte et Scandomestic køleskab, virker fint.Det virker fint, og blev leveret til tiden. Frittstående kjøleskap med lavt lydnivå: Kjøleskapet har en kapasitet på 308 liter og passer fint inn hos en husstand på 4-5 personer. Kjøleskapet har 6 justerbare glasshyller og 2 skuffer nederst, som gjør det enkelt å organisere matvarene. Netto kapasitet: 308 ltr.
Vis mer!