Fant 480 produkter som svarer

a+ frittstående kombiskap

[421ms]

Go to the product
Find similar products


Kjøle-/fryseskapet fra Blomberg har en finish i diskret hvit, og er skreddersydd til deg som bor alene eller i en mindre husholdning. Det rommer 142 liter i kjøleskapet, og 87 liter i fryseren – nok plass, til at man kan handle inn til en eller to personer. Kjøleskapet er innrettet med glasshyller som man kan stille inn etter behov og ønske av utnyttelse i skapet, og en flaskeholder i krom. Fryseren har tre gjennomsiktige plastskuffer, som er i full bredde. Med den praktiske innretningen er det enkelt å få overblikk over både kjøle- og frost varene, og skuffene gjør at fryseplassen blir utnyttet fullt ut.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
21959207 x5460

Fint køleskab og fryser.Jeg købte det for en lille måned siden. Gode dørhåndtag, som giver et godt greb. Dette kjøle-/fryseskapet i hvit farge fra produsenten Blomberg er et godt valg for deg, som bor alene eller er en del av en mindre husholdning. Kjøleskapet har en kapasitet på 174 liter, og fryseren kan romme 64 liter.
Vis mer!Go to the product
Find similar products


Med plass til 204 liter i kjøleseksjonen dekker denne modellen KSM4550A+ fra Blomberg enkelt behovet til familien på 3-4 personer. I fryseseksjonen har du plass til i alt 87 liter. Energiklasse A+ sikrer deg dessuten et fornuftig energiforbruk.
Vis mer!