Fant 340 produkter som svarer

a+ fryseboks kun

[421ms]

Go to the product
Find similar products


Kompakt fryseboks: Denne smale fryseboksen fra Bloomberg har A+ i energiklasse og ligger i den gode enden av energiskalaen. På tross av størrelsen har fryseren en kapasitet på hele 104 liter, og kan dermed godt romme matvarene til en husstand på 1-3 personer. Kjøpte denne fryseboks for en stund tilbake og den fungerer meget bra. Hei! Den tilfredstiller mitt behov på en utmerket måte mht. Glad for endelig at finde en fryser, der kan stå i et uopvarmet rum.
Vis mer!Go to the product
Find similar products


Kjøpte denne fryseboks for en stund tilbake og den fungerer meget bra. Indtil videre kører den fint. Mit behov var en fryser, der kunne stå i et skab i carporten. Blomberg var det eneste mærke, jeg fandt frem til, som kunne love det. Det har endnu ikke været særligt koldt, så den er endnu ikke blevet udfordret af lave temperaturer. Den opplagte løsningen til deg, som har behov for en fryseboks, men ikke nødvendigvis behøver en i full størrelse. Denne fryseboksen har en kapasitet på 104 liter, som betyr at den absolutt kan romme matvarer, som en husstand på 1-3 personer har behov for å fryse ned i hverdagen.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
GTE2112A 865x806x648

Denne fryseboksen fra allsidige Bauknecht gir ekstra fryseplass –uten den tar opp alt for stor plass i rommet. Den er romslig og har til og med et ganske lavt energiforbruk.Denne fryseboksen har en kapasitet på 204 liter. Det er nok til å kunne oppbevare frysevarer for en liten familie eller enslige. Bauknecht har sørget for å gjøre fryseboksen oversiktlig ved å installere en kurv for å dele opp plassen.Fryseevnen er angitt til å være 4 av 4, så her er det snakk om en fryser i toppklasse.Når man skal fryse ned matvarer, kan det noen ganger være en fordel om det skjer raskt.
Vis mer!