Fant 148 produkter som svarer

a+ frittstående kjøleskap

[421ms]

Go to the product
Find similar products
KS120A

Utrolig meget plads i forhold til størrelse. Dette kjøleskapet er perfekt til en mindre husstand, til sommerhuset eller som supplement til en større husstand. Kjøleskapet har en kapasitet på 124 liter og 4 hyller i glass, samt 1 grønnsakskuffe og 5 dørhyller. Dermed kan du enkelt holde styr på matvarene dine. Kjøleskapets hvite farge og diskrete størrelse gjør det særdeles velegnet til å ha stående fremme. Det vil passe inn på de aller fleste kjøkken. Det har et utrolig lavt energinivå, og er dermed også et fornuftig valg dersom man ikke nødvendigvis trenger å bruke det daglig.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
SSM9450A

Jeg købte køleskabet for 14 dage siden og er meget glad for det. Køleskabet er stort, rummeligt og godt indrettet. Designet er pænt og enkelt - køler fint og er lydsvagt. Et rigtig godt køb til prisen. Jeg købte dette køleskab for ca. 4 uger siden, og kun fordi det gamle larmede for meget. Jeg er godt tilfreds - nu kan jeg igen opholde mig i køkkenafsnittet uden at blive irriteret over larmen fra køleskabet.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
1780x550x570

Købte et Scandomestic køleskab, virker fint.Det virker fint, og blev leveret til tiden. Frittstående kjøleskap med lavt lydnivå: Kjøleskapet har en kapasitet på 308 liter og passer fint inn hos en husstand på 4-5 personer. Kjøleskapet har 6 justerbare glasshyller og 2 skuffer nederst, som gjør det enkelt å organisere matvarene. Netto kapasitet: 308 ltr.
Vis mer!