Fant 100 produkter som svarer

a+ fryseboks kun

[421ms]

Go to the product
Find similar products


Kompakt fryseboks: Denne smale fryseboksen fra Bloomberg har A+ i energiklasse og ligger i den gode enden av energiskalaen. På tross av størrelsen har fryseren en kapasitet på hele 104 liter, og kan dermed godt romme matvarene til en husstand på 1-3 personer. Kjøpte denne fryseboks for en stund tilbake og den fungerer meget bra. Hei! Den tilfredstiller mitt behov på en utmerket måte mht. Glad for endelig at finde en fryser, der kan stå i et uopvarmet rum.
Vis mer!Go to the product
Find similar products


Den opplagte løsningen til deg, som har behov for en fryseboks, men ikke nødvendigvis behøver en i full størrelse.k...

Denne fryseboksen har en kapasitet på 104 liter, som betyr at den absolutt kan romme matvarer, som en husstand på 1-3 personer har behov for å fryse ned i hverdagen.Det er de færreste kjøkken som er innrettet slik at en fryseboks passer godt inn, men denne modellen er fremstilt på en måte, så den klarer å stå i et miljø ned til min...

Det er optimalt hvis du har bruk for å oppbevare den i garasjen eller i et skur.En meget effektiv fryser som tåler lave temperaturer.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
GTE2112A

Denne fryseren GTE2112A+ fra Bauknecht er et opplagt valg for større familier, den har nemlig en kapasitet på 204 liter, rikelig til en familie på 4-5 personer. Fryseboksen rommer all slags frossenvarer, og lar deg hamstre inn i frysedisken eller fra buskene i hagen. Energiklasse A+ sørger for at fryseren har et forholdsvis lavt energiforbruk. Til sammenligning ligger en alminnelig samtale mellom to personer på ca.
Vis mer!Go to the product
Find similar products
GTE2112A 865x806x648

Denne fryseboksen fra allsidige Bauknecht gir ekstra fryseplass –uten den tar opp alt for stor plass i rommet. Den er romslig og har til og med et ganske lavt energiforbruk.Denne fryseboksen har en kapasitet på 204 liter. Det er nok til å kunne oppbevare frysevarer for en liten familie eller enslige. Bauknecht har sørget for å gjøre fryseboksen oversiktlig ved å installere en kurv for å dele opp plassen.Fryseevnen er angitt til å være 4 av 4, så her er det snakk om en fryser i toppklasse.Når man skal fryse ned matvarer, kan det noen ganger være en fordel om det skjer raskt.
Vis mer!