Hittade 385 produkter som matchar

a++ fristående kylskåp

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K7175 CYL9101448 CYL9101451 R6192

Med energiklass A++ befinner sig detta kylskåp i den bättre delen av energiskalan och tar hänsyn till både din ekonomi och miljön. 5-6 personer, kommer detta kylskåp från Cylinda med sin kapacitet på 324 liter utan problem ha plats till alla veckans inköp. När du ska navigera runt på hyllorna i en fylld kyl är den inbyggda LED-belysningen en stor hjälp och ger ett behagligt sken. Har du behov för att vända dörren är det inga problem. Kylskåp med utdragbara hyllor av säkerhetsglas, kromad flaskhylla i fullbredd och en stor grönsakslåda med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längr
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K7175 CYL9101449

Med ett kylskåp i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. Familien på 5-6 personer kommer utan problem att få plats till vardagens matinköp i detta stora kylskåp från Cylinda och som har en kapacitet på 324 liter. Kylskåp med utdragbara hyllor av säkerhetsglas, kromad flaskhylla i fullbredd och en stor grönsakslåda med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längr...

Kylen är utrustad med en fläkt för en jämn kylning av matvarorna. Funktioner som elektronisk styrning ger en enkel reglering av temperaturen.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185 CYL9101511

Med en kapacitet i storleksordning 375 liter passar kylskåpet från Cylinda alldeles utmärkt till ett hushåll på 5-6 personer. Den ventilerade kylningen garanterar dig den samma temperatur på alla hyllor i kylskåpet. På så vis undviker du att kylvarorna övers nästan fryser till is samtidigt som hyllorna nederst är halvljumna. Den inbyggda LED-belysningen gör det enkelt för dig att hitta det du söker i kylskåpet. Kylskåp med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185 CYL9101513

Med ett kylskåp i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. Familien på 5-6 personer kommer utan problem att få plats till vardagens matinköp i detta stora kylskåp från Cylinda och som har en kapacitet på 375 liter. Den inbyggda LED-belysningen gör det enkelt för dig att hitta det du söker i kylskåpet. Har du behov för att vända dörren är det inga problem. Kylskåp med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101513 SPARA8 CYL9101514

5-6 personer, kommer detta kylskåp från Cylinda med sin kapacitet på 375 liter utan problem ha plats till alla veckans inköp. Kylskåp med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare. En extra förvaringslåda med en anpassad temperatur för fisk, kött och grönsaker är en bra finess som hjälper till att hålla matvarorna fräschare längre. Multiflow som är ett luftburet kylssystem som ser till att matens omgivande temperatur är samma oavsett vilken hylla du ställer dina matvaror på, ett bra sätt att hålla k
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185 0770171017 CYL9101511 CYL9101512 EUF2748AOX 171017

Med kylskåpet CYL-9101511 från Cylinda i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. 5-6 personer, kommer detta kylskåp från Cylinda med sin kapacitet på 375 liter utan problem ha plats till alla veckans inköp. I äldre kylskåp kan du ibland uppleva att temperaturen varierar från de översta hyllorna till de nedersta. Det är inget problem i detta kylskåp då det med ventilerad kylning skapar en jämn temperatur i hela skåpet. Med elektronisk temperaturstyrning är det samtidigt lätt och enkelt att ställa in temperaturen helt exakt.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
SKS2001 K6385 T141021001

Er fuldt ud som Beskrevet. Det larmer meget meget lidt. Bor du ensam eller är du en del av ett mindre hushåll på ett par personer är detta kylskåp från Scandomestic ett bra val då det har en kapacitet på 189 liter. Med ett kylskåp i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. Om det är nödvändigt kan dörren vändas.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
SPARA500 EUF2748AOX

Købte dette prisbillige produkt som virker til fuld tilfredshed. Advisering om levering fra fragtfirma 30 minutter før ankomst. Med energiklass A++ befinner sig detta kylskåp SKS150-1A++ från Scandomestic i den bättre delen av energiskalan och tar hänsyn till både din ekonomi och miljön. I ett mindre hushåll på 1-2 personer har detta kylskåp från Scandomestic med sin kapacitet på 124 liter en passande storlek. Dörren kan vändas om det är nödvändigt.
Visa mer!