Hittade 858 produkter som matchar

a++ fristående kylskåp

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K7175 0770171017 CYL9101448 171017 29780595

Med energiklass A++ befinner sig detta kylskåp i den bättre delen av energiskalan och tar hänsyn till både din ekonomi och miljön. 5-6 personer, kommer detta kylskåp från Cylinda med sin kapacitet på 324 liter utan problem ha plats till alla veckans inköp. När du ska navigera runt på hyllorna i en fylld kyl är den inbyggda LED-belysningen en stor hjälp och ger ett behagligt sken. Har du behov för att vända dörren är det inga problem. Kylskåp med utdragbara hyllor av säkerhetsglas, kromad flaskhylla i fullbredd och en stor grönsakslåda med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längr
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K7175 CYL9101449

Med ett kylskåp i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. Familien på 5-6 personer kommer utan problem att få plats till vardagens matinköp i detta stora kylskåp från Cylinda och som har en kapacitet på 324 liter. LED-belysningen ger ett behagligt ljus och du kan enkelt hitta det du letar efter på hyllorna. Om det är nödvändigt kan dörren vändas. Kylskåp med utdragbara hyllor av säkerhetsglas, kromad flaskhylla i fullbredd och en stor grönsakslåda med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längr
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185 CYL9101511

Med en kapacitet i storleksordning 375 liter passar kylskåpet från Cylinda alldeles utmärkt till ett hushåll på 5-6 personer. Den ventilerade kylningen garanterar dig den samma temperatur på alla hyllor i kylskåpet. På så vis undviker du att kylvarorna övers nästan fryser till is samtidigt som hyllorna nederst är halvljumna. Den inbyggda LED-belysningen gör det enkelt för dig att hitta det du söker i kylskåpet. Kylskåp med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185 CYL9101513

Med ett kylskåp i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. Familien på 5-6 personer kommer utan problem att få plats till vardagens matinköp i detta stora kylskåp från Cylinda och som har en kapacitet på 375 liter. Den inbyggda LED-belysningen gör det enkelt för dig att hitta det du söker i kylskåpet. Har du behov för att vända dörren är det inga problem. Kylskåp med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185 F8185N CYL9101511

Med kylskåpet CYL-9101511 från Cylinda i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. 5-6 personer, kommer detta kylskåp från Cylinda med sin kapacitet på 375 liter utan problem ha plats till alla veckans inköp. Den inbyggda LED-belysningen gör det enkelt för dig att hitta det du söker i kylskåpet. Kylskåp med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185

Med energiklass A++ befinner sig detta kylskåp SKS150-1A++ från Scandomestic i den bättre delen av energiskalan och tar hänsyn till både din ekonomi och miljön. I ett mindre hushåll på 1-2 personer har detta kylskåp från Scandomestic med sin kapacitet på 124 liter en passande storlek. Dörren kan vändas om det är nödvändigt.
Visa mer!