Hittade 340 produkter som matchar

a++ fristående kylskåp

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K7175 CYL9101448

Med energiklass A++ befinner sig detta kylskåp i den bättre delen av energiskalan och tar hänsyn till både din ekonomi och miljön. 5-6 personer, kommer detta kylskåp från Cylinda med sin kapacitet på 324 liter utan problem ha plats till alla veckans inköp.När du ska navigera runt på hyllorna i en fylld kyl är den inbyggda LED-belysningen en stor hjälp och ger ett behagligt sken. Kylskåp med utdragbara hyllor av säkerhetsglas, kromad flaskhylla i fullbredd och en stor grönsakslåda med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längr
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K7175 CYL9101449 K8185

Med ett kylskåp i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. Familien på 5-6 personer kommer utan problem att få plats till vardagens matinköp i detta stora kylskåp från Cylinda och som har en kapacitet på 324 liter.Kylskåp med utdragbara hyllor av säkerhetsglas, kromad flaskhylla i fullbredd och en stor grönsakslåda med fuktighetskontroll som håller frukt och grönt fräschare längr...

Kylen är utrustad med en fläkt för en jämn kylning av matvarorna. Funktioner som elektronisk styrning ger en enkel reglering av temperaturen.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185 CYL9101513

Med ett kylskåp i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. Familien på 5-6 personer kommer utan problem att få plats till vardagens matinköp i detta stora kylskåp från Cylinda och som har en kapacitet på 375 liter. Den inbyggda LED-belysningen gör det enkelt för dig att hitta det du söker i kylskåpet. Har du behov för att vända dörren är det inga problem. Kylskåp med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
K8185 CYL9101511 CYL9101512

Med kylskåpet K 8185 A++ från Cylinda i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. 5-6 personer, kommer detta kylskåp från Cylinda med sin kapacitet på 375 liter utan problem ha plats till alla veckans inköp. Med elektronisk temperaturstyrning är det samtidigt lätt och enkelt att ställa in temperaturen helt exakt. Kylskåp med stor nyttovolym och med många praktiska finesser som gör att ditt arbete i köket blir roligare.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
SKS2001

Med ett kylskåp i energiklasse A++ är du garanterad en miljövänlig modell som också sparar pengar på elräkningen. Bor du ensam eller är du en del av ett mindre hushåll på ett par personer är detta kylskåp från Scandomestic ett bra val då det har en kapacitet på 189 liter.Er fuldt ud som Beskrevet. Det larmer meget meget lidt. Om det är nödvändigt kan dörren vändas.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
22119

Med energiklass A++ befinner sig detta kylskåp SKS150-1A++ från Scandomestic i den bättre delen av energiskalan och tar hänsyn till både din ekonomi och miljön. I ett mindre hushåll på 1-2 personer har detta kylskåp från Scandomestic med sin kapacitet på 124 liter en passande storlek.Dörren kan vändas om det är nödvändigt.Kylen är riktigt bra, tyst och vi är riktigt nöjda! Størrelsen passer fint til et kolonihavehus med solceller. Jeg købte dette køleskab for et par måneder siden. Det er et simpelt køleskab. Lige til og let. Og så fungerer det bare som det skal.
Visa mer!