Hittade 228 produkter som matchar

a++ fritstående frysskåp

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter


En kapacitet på 344 liter gör denna frys till ett bra val till ett hushåll på 5+ personer, då större familjer eller hushåll har behov för extra plats. Ett frysskåp är både lätt att placera och lätt att hitta i då inredningen som består av fryslådor snabbt ger dig en överblick. LED-belysningen i frysen hjälper dig med att snabbt hitta det du söker - vad det är du saknar.Så du behöver inte oroa dig för strömförbrukningen. En smart detalj är den automatiska avfrostningsfunktionen som gör att frysen frostar av sig själv.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
F8185N CYL9101512 K8185

Frysens 275 liters kapacitet betyder att den utan problem kan hantera och rymma de frysvaror en familj på 4-5 personer har behov för. Frysens låga strömförbrukning är din garanti för att din elräkning inte löper lömsk. Energimärkningen på denna frys är nämligen A++ vilket är den näst bästa energimärkningen. Praktisk förvaring multizon som går att anpassa efter behov när du behöver frysa in större matvaror, isbitarna gör du i en manuell isserver där istärningarna samlas upp...

Stor och tydlig display med ljus information på mörk botten som är placerad på dörren.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
F7185N CYL9101454

Denna frys är ett bra val till lite större hushåll då den har en kapacitet på 237 liter. Med en energiklass på A++ får du en frys med en låg strömförbrukning. Frysskåp utrustad med automatisk avfrostning, elektronisk styrning och stora staplingsbara fryslådor varav 2 st stora Bigbox för infrysning av stora matvaror. Dörren har ett stabilt metallhandtag och är omhängningsbar. Dörrens insida är utrustad med 2 stora löstagbara kylklampar. F 7185N är samdesignad med kylskåpet K 7185.Det motsvarar ett genomsnittligt behov för hem på 4-5 personer.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Behöver du lite mer plats i frysen så är detta frysskåp ett utmärkt alternativ. Fryserummet har plats till 310 liter, så du kommer inte sakna plats. Den automatiska avfrostningsfunktionen gör att det är slut med manuell avfrostning. Inredningen gör att allt innehåll i frysen är lätt att överskåda och du kan snabbt finna det du söker eller se vad det är du saknar. En annan fördel är att det är enklare att placera ett frysskåp än en frysbox. Med en energiklass på A++ får du en frys med en låg strömförbrukning.
Visa mer!