Hittade 330 produkter som matchar

a++ frysbox endast

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Denna rymliga frys är beräknat att kunna klara behovet hos en familj på fem personer och mer. Den har en fryskapacitet på 390 liter. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Eftersom frysen har energiklass A++ är du garanterad en låg strömförbrukning. Denna frysbox kan placeras i ett kallt utrymme och fungerar i rumstemperaturer ned till -15°C. Betyder att du kan placera frysboxen mot en vägg utan mellanrum.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Med en kapacitet på 311 liter passar denna frys GT333A++ från Bauknecht till större hem eller familjer, då den utan problem har kapacitet till 5+ personers frysvaror. Eftersom frysen har energiklass A++ är du garanterad en låg strömförbrukning. Betyder att du kan placera frysboxen mot en vägg utan mellanrum. Det blir också lättare att rengöra boxen, då du slipper en utanpåliggande kondensor som samlar damm och smuts.Luckan på boxen är balanserad så att den på ett enkelt och mjukt sätt kan öppnas och stängas, samt stå still i öppet läge.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Rätt köp o tiden! Nu fyller vi på med bär och sommar gröda! Denna frys GTE27A++ från Bauknecht kan rymma 251 liter och är därför ett bra val. I en frysbox kan du enkelt få plats till det mesta. Också de större frysvaror som är för stora för frysskåpet. 4-5 personer har ni säkert behov för lite extra plats till frysvaror. Frysens låga strömförbrukning är din garanti för att din elräkning inte löper lömsk. Energimärkningen på denna frys är nämligen A++ vilket är den näst bästa energimärkningen.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
84x127x75

Min nye fryser lever op til de krav, som jeg har til den. Men roserne går til den meget venlige, imødekommende, humoristiske og effektive chauffør, som overkom alle problemer i forbindelse med at få fryseren ned i min kælder - og...

Et stort overskud hos ham gjorde bunken af problemer til en humoristisk udfordring, som han løste med en beundringsværdig ekspertise, Og jeg havde en berigende oplevelse. Produktet gjør akkurat det den lover, mens det er miljøvennlig. Den lever fuldt og helt op til beskrivelsen af, at være el-besparende. Kurvene er behagelige at håndtere. Der er god plads under kurvene.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Denna rymliga frys är beräknat att kunna klara behovet hos en familj på fem personer och mer. Den har en fryskapacitet på 390 liter. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Eftersom frysen har energiklass A++ är du garanterad en låg strömförbrukning.
Visa mer!