Hittade 130 produkter som matchar

a++ frysbox endast

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Denna rymliga frys är beräknat att kunna klara behovet hos en familj på fem personer och mer. Den har en fryskapacitet på 390 liter. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Denna frysbox kan placeras i ett kallt utrymme och fungerar i rumstemperaturer ned till -15°C. Betyder att du kan placera frysboxen mot en vägg utan mellanrum. Det blir också lättare att rengöra boxen, då du slipper en utanpåliggande kondensor som samlar damm och smuts.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Frysen har plats till 311 liter, vilket betyder att det har plats till mycket. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Så hushåll på 5+ personer har inga problem med att hitta plats, också efter storköpen. Frysens låga strömförbrukning är din garanti för att din elräkning inte löper lömsk. Energimärkningen på denna frys är nämligen A++ vilket är den näst bästa energimärkningen.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
0770171017 WA400 84x127x75 171017 29780595

Min nye fryser lever op til de krav, som jeg har til den. Men roserne går til den meget venlige, imødekommende, humoristiske og effektive chauffør, som overkom alle problemer i forbindelse med at få fryseren ned i min kælder - og...

Et stort overskud hos ham gjorde bunken af problemer til en humoristisk udfordring, som han løste med en beundringsværdig ekspertise, Og jeg havde en berigende oplevelse. Produktet gjør akkurat det den lover, mens det er miljøvennlig. Den lever fuldt og helt op til beskrivelsen af, at være el-besparende. Kurvene er behagelige at håndtere. Der er god plads under kurvene.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Denna rymliga frys är beräknat att kunna klara behovet hos en familj på fem personer och mer. Den har en fryskapacitet på 390 liter. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Eftersom frysen har energiklass A++ är du garanterad en låg strömförbrukning.
Visa mer!