Hittade 155 produkter som matchar

a++ frysbox endast

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Denna rymliga frys är beräknat att kunna klara behovet hos en familj på fem personer och mer. Den har en fryskapacitet på 390 liter. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Denna frysbox kan placeras i ett kallt utrymme och fungerar i rumstemperaturer ned till -15°C. Betyder att du kan placera frysboxen mot en vägg utan mellanrum. Det blir också lättare att rengöra boxen, då du slipper en utanpåliggande kondensor som samlar damm och smuts.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Med en kapacitet på 311 liter passar denna frys GT333A++ från Bauknecht till större hem eller familjer, då den utan problem har kapacitet till 5+ personers frysvaror. Frysboxen är ovärderlig när det kommer till att förvara extra stora frysvaror som inte alltid får plats i fryslådorna i ett vanligt frysskåp. Eftersom frysen har energiklass A++ är du garanterad en låg strömförbrukning. Denna frysbox kan placeras i ett kallt utrymme och fungerar i rumstemperaturer ned till -15°C. Betyder att du kan placera frysboxen mot en vägg utan mellanrum.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


4-5 personer har ni säkert behov för lite extra plats till frysvaror. Denna frys GTE27A++ från Bauknecht kan rymma 251 liter och är därför ett bra val. Frysens låga strömförbrukning är din garanti för att din elräkning inte löper lömsk. Energimärkningen på denna frys är nämligen A++ vilket är den näst bästa energimärkningen. Rätt köp o tiden! Nu fyller vi på med bär och sommar gröda! I en frysbox kan du enkelt få plats till det mesta. Också de större frysvaror som är för stora för frysskåpet.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
84x127x75

Plats för allt: Frysboxen har med sin kapacitet på 305 liter plats för allt du kan tänkas behöva frysa in - även i ett större hushåll. Boxen har energiklass A++ och är trots sin storlek mycket energisnål och inte någon källa till onödiga elkostnader, snarare tvärtom.Frysboxen kan frysa in upp till 16 kg matvaror per dygn, vilket är perfekt när du storhandlat. Den invändiga belysningen och de 3 förvaringskorgarna ger dig god överblick över boxens innehåll.e...

Perfekt til vores brug!Bare perfekt! Passer lige til en 1/4 okse og en del til! Den er nem et betjene ved opstart. Er rigtig glad for valget.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Denna rymliga frys är beräknat att kunna klara behovet hos en familj på fem personer och mer. Den har en fryskapacitet på 390 liter. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Eftersom frysen har energiklass A++ är du garanterad en låg strömförbrukning.
Visa mer!