Hittade 560 produkter som matchar

a+ handskurna facetterade

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter
31336

Handskurna facetterade rondeller av skimrande vacker labradorit, kvalitet A+, ca 8x5mm. Labradorit är en fascinerande sten vars skönhet kan förbises om man inte ser den från rätt vinkel. Färgen är gråbrun med ett fantastiskt spektra av färger som glöder under ytan. Vanligtvis skiftar färgerna från lila och blått över till grönt, men även nyanser i gult och orange förekommer. Allt detta missar man som sagt om stenen inte ses från rätt håll.I folktron sägs det att labradorit har förmågan att ge bäraren inblick i sin framtid och skapa framgång.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
1700talet 1200talet 33408

Skönheten, sällsyntheten och den historiska mystiken runt rubinen är odiskutabel.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
32186

Handskurna facetterade rondeller av vacker och sällsynt astrophyllit, kvalitet A+, ca 8x5mm. Astrophyllit är ett mycket sällsynt mineral som hittades första gången 1854 på ön Laven i Norge. Namnet kommer från de grekiska orden ”astron” som betyder stjärna och ”phyllon” som betyder blad och syftar på stenens stjärnlika kristallformationer. Stenens fantastiska metalliska skimmer och mörka färg kontrasterar skarpt mot den ljusare matrix som vanligtvis finns inuti stenen.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
32916

Handskurna facetterade runda pärlor av vacker rhodolit från Afrika, kvalitet A+, ca 4mm. Namnet pyrop kommer från det grekiska ordet ”pyropos” som betyder ”eld-ögd” och syftar på den röda färgen. Rhodolit är en rödlila variant av pyrop (medlem av gruppen granat) och är den enda granaten som alltid uppvisar någon form av röd nyans. Under medeltiden ansågs granat vara en sten för hopp, tro och beständighet. Asiatiska stammar gjorde kulor av granat i ställer för bly eftesom man trodde att de kulorna var mer dödliga.
Visa mer!