Hittade 1040 produkter som matchar

a+ handskurna runda

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter
0707996566 33426 18534

Handskurna runda pärlor av vacker blå kalcedon, kvalitet A+, ca 6-6,5mm. Kalcedon har fått sitt namn efter en av hamnarna i forna Bithynia som låg nära dagens Istanbul i Turkiet. Blå kalcedon är en mer sällsynt och eftertraktad variant. På grund av sin hårdhet och tålighet var kalcedon ett av de första material att användas av människan till exempelvis spjutspetsar, knivar, verktyg och skålar. Romarna använde kalcedon till sigill och stenen omnämns även i Nya Testamentet som en av de tolv stenar som infattades i Jerusalems murar där den representerade aposteln S:
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
3932

Handskurna runda pärlor av ljuvligt vacker leopardjaspis från Indien, kvalitet A+, ca 8mm. Den hjälper till att upptäcka och få kontakt med sin bärares djurtotem samt används vid dressyr av djur i allmänhet. Leopardjaspis sägs förbättra förmågan att ta ansvar för sina handlingar och visualisera kreativiteten. Som alla jaspiser är leopardjaspis en beskyddande sten. Inom healingen används den för att eliminera gifter, ta bort kroppsodörer samt förstärka förmågan till självläkning. Jaspis är en mikrokristalliserad variant av kvarts och innehåller upp till 20% främmande material.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
33210

Handskurna runda pärlor av vacker granat från Indien, kvalitet A+, ca 6,5mm. Granat är ett samlingsnamn på en grupp mineraler med liknande kristallstruktur men med varierande kemiska sammansättning, fysiska egenskaper och färg. De flesta pålitliga källor anger att det finns 29 olika varianter av granat. Den sten vi vanligtvis förknippar med granat är mörkt vinröd men många nyanser inom det ”röda” spektrat förekommer, allt från klart vinrött över till nästan lila...

Granaten är kärleken och passionens sten. Den används inom healing för att förstärka sensualiteten, sexualiteten och intimiteten.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
32925

Handskurna runda pärlor av vacker rysk serpentin, kvalitet A+, ca 8mm.Serpentin är det gemensamma namnet på en grupp mineraler med liknande kristallstruktur och egenskaper. Bland de vanligaste kan nämnas lizardit, chrysotil och antigorit varav den senaste är det mineral som ofta finns till försäljning under de missledande namnen serpentin-jade...

Korean jade”, ”Suzhou jade”, ”Styrian jade”, och ”New jade. Serpentin-gruppen har dock en hårdhet på mellan 3,5-4 på Mohs skala, medan jade ligger mellan 6-7.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
32725

Handskurna runda pärlor av skimrande vacker larvikit från Norge, kvalitet A+, ca 8mm. Larvikit är en relativt ny sten som har fått sitt namn efter den enda fyndplatsen, Larvik i Norge.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
33191

Handskurna runda pärlor av rhodolit från Afrika, kvalitet A+, ca 3mm. Namnet pyrop kommer från det grekiska ordet ”pyropos” som betyder ”eld-ögd” och syftar på den röda färgen. Rhodolit är en rödlila variant av pyrop (medlem av gruppen granat) och är den enda granaten som alltid uppvisar någon form av röd nyans. Under medeltiden ansågs granat vara en sten för hopp, tro och beständighet. Asiatiska stammar gjorde kulor av granat i ställer för bly eftesom man trodde att de kulorna var mer dödliga. Förpackning om 10 st.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
31409

Handskurna stora runda pärlor av skimrande vacker larvikit, kvalitet A+, ca 16mm. Larvikit är en relativt ny sten som har fått sitt namn efter den enda fyndplatsen, Larvik i Norge.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
33284

Handskurna runda pärlor av skimrande vacker larvikit, kvalitet A+, ca 5mm. Larvikit är en relativt ny sten som har fått sitt namn efter den enda fyndplatsen, Larvik i Norge.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
32666

Handskurna runda pärlor av vacker rhodonit med svart matrix, kvalitet A+, ca 8mm.Namnet rhodonit kommer från det grekiska ordet ”rhodon” som betyder ”rosa” och syftar på stenens huvudsakliga färg.Rhodonit upptäcktes första gången på 1600-talet. Under 1700-talet blev den oerhört populär vid det ryska hovet och ansågs under många år vara Rysslands nationalsten. Rhodonit är mönstrad med svart/gröna mönster av mangandioxid, även kallat ”dendriter”, vilka formar fjärderliknande mönster och prickar. Rhodoniten är gracens och elegansens sten.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
33380

Handskurna stora runda pärlor av vacker grön aventurin, kvalitet A+, ca 12-13mm. Aventurin är en form av kalcedon som innehåller små mängder av varierande skimrande mineraler.Dessa mineraler ger stenen en glittrande effekt som kallas aventuresence. De flesta aventuriner är rödbruna eller gula, men även gröna och blå varianter finns. Stenen är 6,5 på Moh’s hårdhetsskala.Aventurin misstas ofta för amazonit eller jade.Namnet kommer från det kända aventurin-glaset från Venedig i Italien.
Visa mer!