Hittade 756 produkter som matchar

a+ fristående fritstående

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101488

Kyl- och frysskåpet från Cylinda levereras i vit färg. Skåpet från Cylinda har en kylkapacitet på 228 liter och ägnar sig fint storleksmässigt till ett hem där det bor 3-4 personer. I frysdelen får du plats med 89 liter. Skåpet har en höjd på 1850 mm. KF 1185-1 är en kylfrys med praktiska glashyllor, för enklare rengöring, samt två grönsakslådor. Kyldörren har många praktiska dörrfack för t. Frysen har två lådor, en hylla med lucka och en infrysningsbricka för t. Med energiklass A+ får du ett kyl- och frysskåp som befinner sig i den miljömedvetna änden av energiskalan.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101496

Detta skåp kommer från Cylinda och kommer i vitt. Skåpet från Cylinda har en kylkapacitet på 211 liter och ägnar sig fint storleksmässigt till ett hem där det bor 3-4 personer. Frysen kan rymma 42 liter. KF 1160 är en praktisk kylfrys för det lilla utrymmet. Kyldelen är utrustad med en grönsakslåda och praktiska glashyllor, för en enklare rengöring, samt en stor grönsakslåda. Kyldörren har många fack för t. Skåpet har en toppfrys med en hylla.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
SIEMENS20 CYL9101498

Kyl- och frysskåpet kommer från Cylinda och utförandet är i färgen vit. Modellen från Cylinda har en kylkapacitet på 187 liter är en lämplig storlek till ett hushåll på 1-2 personer. Frysen kan rymma 40 liter. Med energiklass A+ får du här ett kyl- och frysskåp som ligger i den bättre delen av energiskalan. Skåpet har en höjd på 1440 mm. Den praktiska och energisnåla LED-belysningen ger dig enkelt en överblick över skåpets innehåll. KF 1144 är en praktisk kylfrys för det lilla utrymmet.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101490

Detta skåp kommer från Cylinda och kommer i vitt. Med en kapacitet på 188 liter i kylsektionen är denna modell från Cylinda ett bra alternativ från 1-2 personer. Frysen rymmer 114 liter. Letar du efter ett kyl- och frysskåp med en låg strömförbrukning är detta ett bra val. Med energiklass A+ befinner det sig i den bättre änden av energiskalan. Skåpets mått är 1850 mm i höjden. LED-belysningen gör det lätt att hitta det du söker av matvaror, samtidigt som det ger ett behagligt ljus och är energisnålt.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101492 171186 6kg24h

Skåpet kommer från tillverkaren Cylinda och leverera i en snyggt utförande i vit. Skåpet från Cylinda har en kylkapacitet på 188 liter. Det är ett bra val till ett hushåll som delas av 2 personer eller ett ensamhushåll. I frysen finns det plats till 91 liter. Letar du efter ett kyl- och frysskåp med en låg strömförbrukning är detta ett bra val. Med energiklass A+ befinner det sig i den bättre änden av energiskalan. Skåpets höjd är 1700 mm. Den strömeffektiva LED-belysningen hjälper dig att snabbt finna det du söker.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101495

Kyl- och frysskåpet kommer från Cylinda och utförandet är i färgen vit. Skåpet från Cylinda har en kylkapacitet på 150 liter. Frysen rymmer 87 liter. Skåpets höjd är 1660 mm. KF 1166-1 är en praktisk kylfrys för det lilla utrymmet. Kyldelen är utrustad med en grönsakslåda och praktiska glashyllor, för en enklare rengöring, samt en stor grönsakslåda. Kyldörren har många fack för t. Breddningslist till 60 cm finns som tillbehör.Det är ett bra val till ett hushåll som delas av 2 personer eller ett ensamhushåll.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101488

Kyl- och frysskåpet från Cylinda levereras i vit färg. Skåpet från Cylinda har en kylkapacitet på 228 liter och ägnar sig fint storleksmässigt till ett hem där det bor 3-4 personer. I frysdelen får du plats med 89 liter. KF 1185-1 är en kylfrys med praktiska glashyllor, för enklare rengöring, samt två grönsakslådor. Kyldörren har många praktiska dörrfack för t. Frysen har två lådor, en hylla med lucka och en infrysningsbricka för t. Med energiklass A+ får du ett kyl- och frysskåp som befinner sig i den miljömedvetna änden av energiskalan. Skåpet har en höjd på 1850 mm.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
KSM4550A

Detta skåp KSM4550A+ levereras i vitt och kommer från tillverkaren Blomberg. Med plats till 204 liter i kylsektionen har detta skåp en tillräcklig kapacitet för att fylla behovet hos ett hem med 3-4 medlemmar. Frysen rymmer 87 liter. Med energiklass A+ får du här ett kyl- och frysskåp som ligger i den bättre delen av energiskalan.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101496

Detta skåp kommer från Cylinda och kommer i vitt. Skåpet från Cylinda har en kylkapacitet på 211 liter och ägnar sig fint storleksmässigt till ett hem där det bor 3-4 personer. Frysen kan rymma 42 liter. KF 1160 är en praktisk kylfrys för det lilla utrymmet. Kyldelen är utrustad med en grönsakslåda och praktiska glashyllor, för en enklare rengöring, samt en stor grönsakslåda. Kyldörren har många fack för t. Skåpet har en toppfrys med en hylla. Med energiklass A+ får du ett kyl- och frysskåp som befinner sig i den miljömedvetna änden av energiskalan.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101494

Skåpet kommer från tillverkaren Cylinda och leverera i en snyggt utförande i vit. Skåpet från Cylinda har en kylkapacitet på 150 liter. Det är ett bra val till ett hushåll som delas av 2 personer eller ett ensamhushåll. I fryssektionen kan du få plats med 87 liter. Skåpets höjd är 1660 mm. LED-belysningen gör att du enkelt får överblick över dina matvaror. KF 1166-1 är en praktisk kylfrys för det lilla utrymmet. Kyldelen är utrustad med en grönsakslåda och praktiska glashyllor, för en enklare rengöring, samt en stor grönsakslåda. Kyldörren har många fack för t.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9101498

Kyl- och frysskåpet kommer från Cylinda och utförandet är i färgen vit. Modellen från Cylinda har en kylkapacitet på 187 liter är en lämplig storlek till ett hushåll på 1-2 personer. Frysen kan rymma 40 liter. Skåpet har en höjd på 1440 mm. Den praktiska och energisnåla LED-belysningen ger dig enkelt en överblick över skåpets innehåll. KF 1144 är en praktisk kylfrys för det lilla utrymmet. Kyldelen är utrustad med en grönsakslåda och praktiska glashyllor, för en enklare rengöring, samt en stor grönsakslåda. Kyldörren har många fack för t. Skåpet har en toppfrys med en hylla.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
KSM4520A

Detta skåp KSM4520A+ kommer från Blomberg och kommer i vitt. Modellen har en kylkapacitet på 175 liter är en lämplig storlek till ett hushåll på 1-2 personer. I fryssektionen kan du få plats med 87 liter. Skåpet har en höjd på 1710 mm.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
KSM4650XA

Detta skåp KSM4650XA+ kommer från Blomberg och levereras i rostfritt stål. Med plats till 205 liter i kylsektionen har detta skåp en tillräcklig kapacitet för att fylla behovet hos ett hem med 3-4 medlemmar. I fryssektionen kan du få plats med 90 liter. Skåpet har en höjd på 1850 mm. Letar du efter ett kyl- och frysskåp med en låg strömförbrukning är detta ett bra val. Med energiklass A+ befinner det sig i den bättre änden av energiskalan.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
KSM4530A

Kyl- och frysskåpet KSM4530A+ från Blomberg levereras i vit färg. Skåpet har en kylskåpskapacitet på 142 och storleksmässigt passar det bra till dig som bor ensam eller 2 personer som delar hushåll. Frysen rymmer 87 liter. Skåpets höjd är 1527 mm. LED-belysningen gör att du enkelt får överblick över dina matvaror.a...

Letar du efter ett kyl- och frysskåp med en låg strömförbrukning är detta ett bra val. Med energiklass A+ befinner det sig i den bättre änden av energiskalan.
Visa mer!