Hittade 336 produkter som matchar

a+ frysbox endast

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Denna frys FRM1922A+ från Blomberg är perfekt till hem med 2-4 personer då den har en kapacitet på 110 liter. En frys är ett enkelt och praktiskt val eftersom du inte behöver bekymra dig om dina frysvaror kommer få plats, liksom du behöver göra med ett vanligt frysskåp med lådor...

Kjøpte denne fryseboks for en stund tilbake og den fungerer meget bra. Hei! Den tilfredstiller mitt behov på en utmerket måte mht. Glad for endelig at finde en fryser, der kan stå i et uopvarmet rum.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Med en fryskapacitet på 204 liter får du enkelt plats till 4-5 personers frysvarer och GTE2112A+ från Bauknecht är därför ideell till en större familj på 4-5 personer. I en frysbox kan du enkelt få plats till det mesta. Också de större frysvaror som är för stora för frysskåpet. Denna frysbox kan placeras i ett kallt utrymme och fungerar i rumstemperaturer ned till -15°C. Luckan på boxen är balanserad så att den på ett enkelt och mjukt sätt kan öppnas och stängas, samt stå still i öppet läge.Modellen har en funktion för snabbinfrysning med automatisk frånkoppling.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
20ldygn

Vill du vara säker på att du inte ska sakna plats i frysen och tillhör du ett hushåll av svamp- eller bär entusiaster? Eller kanske är en i familjen jägare? Med denna frys kommer ni ha plats till det hela. Den har en kapacitet på 451 liter, så platsbrist kommer inte att vara ett problem. Frysboxen är ovärderlig när det kommer till att förvara extra stora frysvaror som inte alltid får plats i fryslådorna i ett vanligt frysskåp. Med energiklass A+ får du en frys med en strömförbrukning som är förhållandevis låg. Frysbox med stor nyttovolym så att du får plats med mycket av det du älskar.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Stor kapacitet och energisnål: Med energimärkning A+ är detta en energisnål frysbox som är skonsam mot både miljön och din plånbok. Den rymmer 298 liter vilket ger dig rikligt med plats, både till de vanligaste frysvaror, men också om du går på svamp- eller bärjakt eller om du jagar och ska frysa ner e...

Frysboxen är dessutom utrustad med två trådkorgar som gör att du kan dela upp innehållet i boxen och snabbt hitta det du söker utan att gräva runt allt för mycket.Den har också en barnsäker panel med snabbinfrysningsknapp och låsbart lock.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Oavsett om du storhandlar eller om frysen bara ska ha plats till en större familjs frysvaror så kan denna model FRM1961A+ från klara det hela. Den har en kapacitet på 298 liter, vilket passar till 4-5 personer. Frysboxen är ovärderlig när det kommer till att förvara extra stora frysvaror som inte alltid får plats i fryslådorna i ett vanligt frysskåp. Du får en frys med en relativt låg strömförbrukning (energiklass A+), så du behöver inte bekymra dig om en skenande elräkning. Den kan det en fryser skal kunne, enkel og pæn. Har haft den i tre måneder.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9105239 8ldygn 0100 0250

Tystgående och liten men effektiv frysbox: Frysens 99 liters kapacitet betyder att den svarar till det ett hushåll på 1-2 personer, har behov för att frysa in. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Energiklassen ligger i den goda änden av skalan (energiklass A+), vilket betyder att du får en förhållandevis låg energiförbrukning. En perfekt frysbox för det lilla rummet!d...

FB 1100-1 A+ VIT är en smidig och energisnål frysbox som rymmer 104 liter.
Visa mer!