Hittade 80 produkter som matchar

a+ frysbox endast

[421ms]

Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Kjøpte denne fryseboks for en stund tilbake og den fungerer meget bra. Glad for endelig at finde en fryser, der kan stå i et uopvarmet rum. Denna frys FRM1922A+ från Blomberg är perfekt till hem med 2-4 personer då den har en kapacitet på 110 liter. En frys är ett enkelt och praktiskt val eftersom du inte behöver bekymra dig om dina frysvaror kommer få plats, liksom du behöver göra med ett vanligt frysskåp med lådor
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Med en fryskapacitet på 204 liter får du enkelt plats till 4-5 personers frysvarer och den är därför ideell till en större familj på 4-5 personer. Fördelen med en frysbox är den stora platsen som gör att alla frysvaror får plats, oavsett storlek.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Vill du vara säker på att du inte ska sakna plats i frysen och tillhör du ett hushåll av svamp- eller bär entusiaster? Eller kanske är en i familjen jägare? Med denna frys kommer ni ha plats till det hela. Den har en kapacitet på 451 liter, så platsbrist kommer inte att vara ett problem. Frysboxen är ovärderlig när det kommer till att förvara extra stora frysvaror som inte alltid får plats i fryslådorna i ett vanligt frysskåp. Med energiklass A+ får du en frys med en strömförbrukning som är förhållandevis låg. Belysning sitter i locket.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Stor kapacitet och energisnål: Med energimärkning A+ är detta en energisnål frysbox som är skonsam mot både miljön och din plånbok. Den rymmer 298 liter vilket ger dig rikligt med plats, både till de vanligaste frysvaror, men också om du går på svamp- eller bärjakt eller om du jagar och ska frysa ner e...

Frysboxen är dessutom utrustad med två trådkorgar som gör att du kan dela upp innehållet i boxen och snabbt hitta det du söker utan att gräva runt allt för mycket. Den har också en barnsäker panel med snabbinfrysningsknapp och låsbart lock.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Ja den gør hvad der står på æsken. Meget mere er der vel ikke at sige. WA med det samme og ny fryser type der blev anbefalet bestilt. 14 dage hvorfor WA ringede om jeg stadig ville have den,tilbøb en lidt større til samme pris jeg kunne få nu, sagde ja, levering dagen efter næsten inden jeg kom ud af seng...

Med en fryskapacitet på 298 liter får du enkelt plats till 4-5 personers frysvarer och den är därför ideell till en större familj på 4-5 personer. Frysens energiklass är A+ vilket betyder att energiförbrukningen är förhållandevis låg.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter
CYL9105239

Tystgående och liten men effektiv frysbox: Frysens 99 liters kapacitet betyder att den svarar till det ett hushåll på 1-2 personer, har behov för att frysa in. Med en frysbok behöver du inte dela frysvarorna upp i portioner. I alla fall inte på grund av storleken. Det som inte får plats i ett vanligt frysskåp med lådor får utan problem plats i en frysbox. Energiklassen ligger i den goda änden av skalan (energiklass A+), vilket betyder att du får en förhållandevis låg energiförbrukning. FB 1100 är en energisnål frysbox som är utrustad med en trådkorg.
Visa mer!Gå till produkten
Hitta liknande produkter


Denna frys är ett bra val till lite större hushåll då den har en kapacitet på 230 liter. Frysboxen är ovärderlig när det kommer till att förvara extra stora frysvaror som inte alltid får plats i fryslådorna i ett vanligt frysskåp. Du får en frys med en relativt låg strömförbrukning (energiklass A+), så du behöver inte bekymra dig om en skenande elräkning. Det motsvarar ett genomsnittligt behov för hem på 4-5 personer.
Visa mer!